Tlf: +45 50431700
kontakt@sc-udlejning.dk

Billigt lagerhotel i Nordjylland

Står du og mangler opbevaring som lagerhotel?
Brug lagerhotellet til kontormøbler, dokumenter, din webshop, sæsonbetonet varer eller noget helt femte, som du ikke har behov for at bruge lige nu.


Pris for leje af lagerhotel

Det er ideelt at leje lagerplads hos SC-udlejning, hvis du vil have et sikkert sted at stille dine ting. Vores lagerhotel er indhegnet og opvarmet, så der ingen skader kan ske dine ting

Vi tilbyder billige priser på leje af lagerhotellet, da du kun betaler for den plads du har brug for. Det betyder også, at hvis du i løbet af lejeperioden får behov for mere eller mindre plads, så kan vi tilpasse lagerpladsen, så du slipper for at betale for overflødig lagerplads.

Lagerhotel til erhverv og private

Vi udlejer lagerplads til både erhverv og private. Vores lagerhotel passer alle typer erhverv. Vores lagerrum fås i alle størrelser. Vi har rum der varierer fra 80 kvadratmeter og op til 770 kvadratmeter. Har du et mindre eller et meget stort varelager, som du har brug for lagerplads til, så kan vi også tilpasse rummene, så de matcher nøjagtigt det, som du søger. Vi tilbyder nemlig stor flexibilitet til vores lejere.

Kontakt os for at høre mere om vores lagerplads til leje

Du er mere end velkommen til at Kontakt os for at høre nærmere omkring vores lagerhotel. Lad os sammen finde ud af, hvad vi kan gøre for jer, så I får den bedst mulige aftale for jer. Brug vores kontaktformular, ring til os på 50431700 eller send en e-mail til kontakt@sc-udlejning.dk.

SC Udlejning ApS email: kontakt@sc-udlejning.dk Tlf: +45 50431700