Tlf: +45 50431700
kontakt@sc-udlejning.dk

Billig opmagasinering og opbevaring

De fleste kommer til at opleve, at de i ét eller andet omfang kommer til at mangle opmagasinering eller opbevaring af deres ejendele. Står du overfor en flytning, skal ud at rejse eller måske er du simpelthen bare løbet tør plads? Så kan du hos SC-Udlejning få tør og sikker opmagasinering til en billig pris. 


Opbevaring af campingvogn

Søger du billig opmagasinering af din campingvogn hen over vinteren? Vi tilbyder både udendørs og indendørs opbevaring af campingvogne. Vores opbevaringsrum er opvarmet, tørt og sikkert, så din campingvogn ikke bliver udsat for slitage. Så er den klar til den nye campingsæson.

Opbevaring af både

Mangler du et sted at opbevare din båd i vintermånederne? Hos os kan du vælge mellem at opbevare din båd inde eller udenfor. Vælger du vores indendørs løsning, så sikrer du dig, at båden ikke får frostskader. Vores indendørs opbevaringsrum er opvarmet, og dermed vil din båd være helt tør og derfor ældes den langsommere.

Opbevaring til biler

SC-Udlejning tilbyder opbevaring af din veteran eller klassiske bil. Skal du være god ved din veteranbil i vintermånederne, så er det med at få den opbevaret indendørs i læ for sne og slud. Vores opbevaringshal er indhegnet, så du kan være helt rolig, når du overlader bilen i vores hænder. Vi tilbyder også sommeropbevaring, hvis du står og mangler et sted at opbevare din bil i sommermånederne.

Du kan opbevare næsten alt hos os, hvis det kniber lidt med pladsen. Du kan komme i gang med at leje et rum til opbevaring fra dag til dag.

Kontakt os for opbevaring af dine ejendele

Så skal du have dine møbler, campingvogn eller noget tredje opbevaret sikkert hele døgnet rundt? Skal du have adgang fra morgen til sen aften og samtidig nem adgang via. E45?

Så skal du vælge SC-Udlejning. Vi sikrer dine ting i vores opvarmet opbevaringsrum. 

Kontakt os for at høre nærmere om vores opbevaringsmuligheder. Sammen finder vi den bedste aftale for dig. Kontakt os via kontaktformularen, ring på 50431700 eller send en e-mail til kontakt@sc-udlejning.dk.

SC Udlejning ApS email: kontakt@sc-udlejning.dk Tlf: +45 50431700